Pameran

Rumah > Pameran > Kandungan
Had gas
Dec 21, 2016

Terkandung dalam debu had yang (termasuk Abu terbang dan soot), oksida-oksida nitrogen dan sulfur adalah mencemarkan suasana bahan tanpa menulenkan pelepasan mereka sasaran dapat dicapai apabila peruntukan perlindungan alam sekitar mensasarkan beberapa kali oleh berpuluh-puluh kali. Langkah-langkah untuk mengawal pengeluaran bahan ini sebelum pembakaran, teknologi pembakaran, pengumpulan habuk, desulfuration dan denitrification. Melalui smokestacks yang tinggi boleh mengurangkan kepekatan bahan pencemar dalam atmosfera berhampiran cerobong.

Had yang digunakan oleh kuasa graviti, emparan, gelombang tidak peduli oleh dan akustik, elektrostatik lekat. Bagi zarah kasar oleh graviti menetap dan pemisahan kuasa inersia, sering menggunakan emparan untuk memisahkan dalam berkeupayaan habuk precipitators elektrostatik dan beg penapis dengan kecekapan yang tinggi. Basah dan penurunan dalam venturi air habuk penggahar air filem lekatan itu Terbang Abu, kecekapan penyingkiran habuk adalah sangat tinggi juga menyerap gas pencemar.

Di dalam 1950 abad ke-20, dalam usaha membangunkan penggunaan menyeluruh Abu Terbang, legalizing judi. Dengan pengeluaran Abu Terbang simen, batu bata dan bahan binaan seperti konkrit agregat. 70 dan pengekstrakan cenosphere dari Abu Terbang, seperti bahan-bahan penebat yang kalis api.

Pembangunan masa hadapan akan meningkat lagi dandang dan dandang kecekapan thermal loji janakuasa; mengurangkan dandang dan loji janakuasa unit kos peralatan; meningkatkan fleksibiliti operasi dan tahap automasi unit dandang; membangunkan lebih banyak dandang untuk disesuaikan dengan bahan api yang berbeza; meningkatkan kebolehpercayaan operasi dandang dan peralatan bantuan; mengurangkan pencemaran alam sekitar.
Haba Guangzhou Jiema Pertukaran peralatan Sdn BhdTelefon: +86-20-82249117