Tembaga terapung gegelung kelantangan penukar haba aliran selari anjakan Snaitary penukar haba aliran selari

Terapung penerangan produk penukar haba aliran selari jumlah komponen haba tinggi-kesan pertukaran itu--tiub bergelung terapung diamalkan dalam kelantangan penukar haba untuk memanaskan air di dalam tangki lapisan dengan lapisan sehingga suhu salur mencecah nilai yang ditetapkan dan menjana air panas domestik. Isipadu...
Product description

Penukar haba kelantangan terapung

Penerangan produk

Komponen Pertukaran haba tinggi-kesan--terapung Gulong tiub diterima pakai dalam kelantangan penukar haba untuk memanaskan air di dalam tangki lapisan dengan lapisan sehingga suhu salur mencecah nilai yang ditetapkan dan menjana air panas domestik. Kelantangan penukar haba aliran selari dengan tiub bergelung terapung adalah sejenis baru air Pemanas peralatan yang digunakan secara meluas dalam pembersihan air Pemanas sistem di sekolah-sekolah, hospital dan Hotel.


Direka bentuk tekanan:
Gulong tiub: 1.6MPa
Kereta kebal: 0.6/1.0/1.6MPa


Bahan-bahan komponen:
Gulong tiub: 304 No. keluli tahan karat dan tembaga merah
Kereta kebal: Keluli tahan karat No. 304 dan karbon keluli

Ciri-ciri:
Permulaan pantas:

Oleh kerana struktur Khas produk ini, air panas yang dijana daripada ia boleh sampai dengan cepat ke salur air panas pada bahagian atas kereta kebal, dan oleh itu boleh menyediakan air panas tanpa memerlukan Pemanas sebahagian besar air sejuk.


Pekali pemindahan haba tinggi:

Dengan unsur pemindahan haba tinggi-kesan diketengahkan oleh pekali pemindahan haba tinggi dan berterusan mikro-dithering terapung tiub bergelung dalam proses pertukaran haba, tiub bergelung terapung boleh menyedari pemindahan haba yang dinamik dan mempertingkatkan dengan ketara prestasi penukar haba aliran selari.


Kemungkinan yang jauh untuk menjatuhkan:

Seperti tiub bergelung terapung pakai pada penukar haba aliran selari, dan cecair yang mudah membentuk pergolakan mempunyai kesan air yang agak kuat di permukaan dinding tiub Pertukaran haba, kemungkinan untuk menjatuhkan adalah jauh.


Kawasan air sejuk:

Kadar penggunaan padu yang tinggi: produk ini memanaskan air sejuk di bahagian bawah tangki sepanjang masa. Apabila jumlah bekalan air adalah lebih rendah daripada keupayaan sebut harga bekalan air, ia akan memanaskan semua air yang sejuk dalam tangki secara beransur-ansur tanpa meninggalkan mana-mana kawasan air sejuk untuk mengekalkan stok maksimum air panas. Apabila jumlah bekalan air lebih tinggi daripada keupayaan sebut harga bekalan air, air panas yang disimpan di dalam tangki dan air yang dipanaskan dengan serta-merta akan dibekalkan untuk menahan ke puncak penggunaan air.


Kebersihan air:

Beberapa Kumpulan tiub bergelung terapung terletak di penukar haba aliran selari. Struktur unik pagoda membolehkan cepat Pemanasan, suhu yang seragam, dan suhu outcoming air tanpa pembentukan mati air kawasan. Oleh itu, air panas akan menghasilkan bakteria dalam penukar haba aliran selari dan dengan ini boleh memastikan cleanness dan kebersihan air.

Carta sistem permohonan penukar haba kelantanganDitubuhkan pada tahun 2005, JIEMA adalah salah satu yang tembaga terapung gegelung kelantangan penukar haba aliran selari anjakan snaitary penukar haba aliran selari pengeluar utama dan pembekal-pembekal di China untuk perkhidmatan yang cemerlang dan produk yang berkualiti. Selamat datang ke beli penukar haba yang disesuaikan dengan harga yang murah dari kilang kami. Kami juga boleh menawarkan anda rundingan Sebutharga jika anda memerlukan.

Hot Tags: tembaga terapung gegelung kelantangan penukar haba aliran selari anjakan penukar haba snaitary, China, kilang, pengeluar, pembekal, disesuaikan, sebut harga, murah, membeli
Barangan yang berkaitan
Siasatan

Haba Guangzhou Jiema Pertukaran peralatan Sdn BhdTelefon: +86-20-82249117