Digantung diafragma 304 tekanan tangki tekanan kapal /Air takungan

Kapal-kapal tekanan keterangan produk vesel tekanan secara meluas digunakan sebagai sejenis peralatan yang memainkan peranan penting dalam pelbagai industri yang berkaitan dengan ekonomi negara seperti industri petrokimia, industri tenaga, penyelidikan saintifik dan industri ketenteraan. Kapal-kapal tekanan akan dengan mudah...
Product description

Kebuk tekanan

Penerangan produk

Kapal-kapal tekanan secara meluas digunakan sebagai sejenis peralatan yang memainkan peranan penting dalam pelbagai industri yang berkaitan dengan ekonomi negara seperti industri petrokimia, industri tenaga, penyelidikan saintifik dan industri ketenteraan. Kapal-kapal tekanan akan mudah meletup dan dibakar, oleh itu membahayakan Keselamatan kakitangan, peralatan dan sifat-sifat dan menyebabkan pencemaran alam sekitar kemalangan disebabkan oleh kedap, galas, sederhana dan sebab-sebab lain.

Gred kapal-kapal tekanan yang dijalankan oleh JIEMA:

D1 (jenis saya tekanan kapal)

D2 (jenis II rendah dan sederhana rendah tekanan kapal)

Produk tekanan kapal JIEMA:

Penukar haba kapal: Jumlah tekanan haba-Pertukaran dan penukar haba shell dan tiub, dan lain-lain.

Reaksi tekanan kapal: reaksi cerek, penguraian dandang, Menara penguraian dan synthesizing Menara, dan lain-lain.

Kapal-kapal tekanan pemisahan: pemisah, penyerapan tower, pengeringan tower dan wap pengedaran pengepala, dan lain-lain.
Ditubuhkan pada tahun 2005, JIEMA adalah salah satu yang digantung 304 diafragma tekanan tangki tekanan kapal /air takungan pengeluar utama dan pembekal-pembekal di China untuk perkhidmatan yang cemerlang dan produk yang berkualiti. Selamat datang ke beli penukar haba yang disesuaikan dengan harga yang murah dari kilang kami. Kami juga boleh menawarkan anda rundingan Sebutharga jika anda memerlukan.

Hot Tags: 304 Digantung diafragma tekanan tangki tekanan kapal /air takungan, China, kilang, pengeluar, pembekal, disesuaikan, sebut harga, murah, membeli
Barangan yang berkaitan
Siasatan

Haba Guangzhou Jiema Pertukaran peralatan Sdn BhdTelefon: +86-20-82249117