SUS304 Roundness penuh pinggan dikimpal dan penukar haba Shell

Plat dan tiub penukar haba aliran selari penerangan produk penukar haba plat dan shell adalah kecekapan lebih banyak kerja-kerja rekabentuk yang serba boleh yang menggabungkan kekuatan penukar shell dan tiub dengan kecekapan haba plat penukar, yang menjadikan penukar haba plat dan shell. Plat dan...
Product description

Penukar haba plat dan tiub

Penerangan produk
Penukar haba plat dan shell adalah Reka bentuk aversatile yang menggabungkan kekuatan penukar ashell dan tiub dengan kecekapan thermal aplate penukar, yang membuat plat dan kerja-kerja penukar haba shell kecekapan yang lebih banyak.
AndShellHeat plat penukar struktur
Pinggan dan Shell penukar haba prestasi

1. rekabentuk piawai suhu:-80℃ ~ 300℃

2. Reka bentuk Khas suhu:-195℃ ~ 500℃

3. standard Reka bentuk tekanan: 1, 6, 10, 16, 20, 50 Bar

4. Spcial Reka bentuk suhu: vakum ~ 70 Bar

5. Ingel haba pemindahan kawasan: 0.016 ~ 2.0M 2

6. Reka bentuk permohonan: terkondensasi, penyejatan, cecair - cecair, Gas - cecair, Gas - gas

7. suhu perbezaan: min 1℃


Ciri-ciri

1. tinggi tekanan dan suhu tinggi keupayaan dengan pembinaannya betul dan sepenuhnya dikimpal, Vahterus unit menawarkan penyelesaian yang tahan lama yang boleh berdiri tekanan tinggi dan suhu.
2. saiz yang kompak

JIEMA PSHE memerlukan hanya 25% permukaan berbanding dengan Shellandamp; Tubeheatexchangers, Walau bagaimanapun, ia adalah mungkin untuk membina PSHE penukar withover 2000 mtr² kawasan pemindahan haba. Saiz compact JIEMAPSHE minimizesinstallation, operasi dan penyenggaraan kos, yang lagi savesenergy dan alam sekitar.

3. pembinaan teguh dan gasket-percuma
Pembinaan tanpa gasket yang tahan lasak bagi isu penyelenggaraan andprevents syarat-syarat yang tekerjam dan tekanan tiada kebocoran dalam /low yang sangat tinggi andtemperatures.

4. kecekapan haba yang tinggi
Pembinaan JIEMA PSHE mencipta pergolakan yang tinggi antara theplates, yang membolehkan kecekapan haba yang tinggi. Ini membolehkan pengguna untuk mengambil
kesempatan penuh acompact penyelesaian pemindahan haba dalam keterlaluan tekanan temperatureand, yang tidak mungkin tradisional penukar haba yang padat.

Variasi produk:

1. plat andamp; Shell sepenuhnya golek
Penukar haba ini dengan tawaran pembinaan shell tanpa agasket ketara
Ruang Simpanan berbanding Shell andamp; Tiub penukar haba.

2. plat andamp; Shell boleh pisah
Detachableversion yang menawarkan fleksibiliti yang bertambah penggunaan dengan membenarkan dengan sepenuhnya
golek plat pek ditarik balik sepenuhnya dari shell untuk pemeriksaan
atau kering. Ini dapat dicapai dengan menggunakan aflanged dan diperketatkan shellconstruction.
Pek plat jenis kaset membolehkan penyingkiran yang cepat dan mudah dan refitting, oleh itu, ensuringthat proses downtime dikekalkan aminimum.

3. plat andamp; Shell padat
Model yang telah dibangunkan oleh Vahterus untuk menawarkan satu unit yang lebih padat thanthe standard PSHE pembinaan. Dengan menggunakan sistem aclever flowdirectors dalaman, ia adalah mungkin untuk mempunyai 4primary dan akhir connectionson cecair menengah satu unit, yang mengurangkan ruang diperlukan lagi.

4. pinggan andamp; Cangkerang sistem
Sistem plat JIEMA dan Shell termasuk aunique titisan pemisah, whichbrings tentang penjimatan ruang berbanding model tradisional.

5. plat andamp; Shell yang digabungkan

JIEMA digabungkan adalah penyelesaian terbaik apabila Ruang adalah sangat terhad dan ruang evenmore yang diperlukan bahawa model sistem boleh menawarkan, pemasangan makesintegrationand mana yang lebih mudah.


Aplikasi

1. penyejukan perindustrian penahan

2. Aplikasi tenaga dan Marin

3. kimia dan petrokimia industri permohonan

4. aplikasi industri farmaseutikal dan makanan

5. am jentera dan kelengkapan untuk permohonan


Ditubuhkan pada tahun 2005, JIEMA adalah salah satu terkemuka sus304 roundness penuh dikimpal plat dan shell penukar haba aliran selari pengeluar dan pembekal di China untuk perkhidmatan yang cemerlang dan produk yang berkualiti. Selamat datang ke beli penukar haba yang disesuaikan dengan harga yang murah dari kilang kami. Kami juga boleh menawarkan anda rundingan Sebutharga jika anda memerlukan.

Hot Tags: SUS304 roundness penuh pinggan dikimpal dan penukar haba shell, China, kilang, pengeluar, pembekal, disesuaikan, sebut harga, murah, membeli
Barangan yang berkaitan
Siasatan

Haba Guangzhou Jiema Pertukaran peralatan Sdn BhdTelefon: +86-20-82249117