Titanium bahan penukar haba plat penggantian M10 M20 M15 M30 Alfa Laval plat

Penukar haba plat pengenalan kepada 1. lembaran plat Wilayah shunting unik-struktur boleh mengimbangi taburan cecair. 2. dalam kira-kira adalah unik linear dan satah kedudukan struktur yang boleh mengurangkan kemungkinan untuk malposition antara sheet. 3. filet dalam lembaran yang "Interlocked"...
Product description

Penukar haba plat

Pengenalan kepada plat lembaran

1. di kawasan shunting unik-struktur boleh mengimbangi taburan cecair.

2. dalam kira-kira adalah unik linear dan satah kedudukan struktur yang boleh mengurangkan kemungkinan untuk malposition antara sheet.

3. filet dalam kira-kira terdiri daripada struktur "Interlocked" yang membolehkan bersama bulatan yang saling bertaut daripada helaian.4. Reka bentuk besar-sudut riak boleh meningkatkan pekali pemindahan haba dengan agak mengurangkan rintangan.

5. Reka bentuk riak kecil-sudut membolehkan pengurangan rintangan kemusnahan dan dipaparkan oleh pekali pemindahan haba yang agak rendah.

6. jenis lembaran sesuai hendaklah munasabah dipilih mengikut parameter bekerja syarat-syarat pada masa designselection bagi mencapai kesan terbaik permohonan.7. atas panduan bar direka dengan dua cerun, yang boleh meningkatkan stabilityof dalam kertas.

8. dalam sebahagian daripada Lembaga PENGAPITAN merupakan sesendal cincin struktur yang boleh meningkatkan ketepatan padanan.

9. dalam kira-kira herringbone beralun yang diketengahkan oleh kecekapan pemindahan haba tinggi; di samping itu, hubungan berbentuk bersih dibentuk dalam saling rizab arah selepas Mesin seluruh dipasang, memaparkan tekanan baik rintangan.Ciri-ciri

1. kecekapan pemindahan haba tinggi
hubungan berbentuk 2.net
3. baik tekanan rintangan

Bahan plat: SUS304, SUS316L, SMO254, Titanium, nikel, Hastelloy aloi
Ketebalan plat: 0.24 in (0.6 mm), 031 in (0. 8 mm) dan.039 (1 mm)


Deskripsi bahan

Kod

Berkenaan suhu (darjah selsius)

Anti menghakis prestasi dan Majlis-Majlis berkenaan

NBR

N

-20~110

Udara panas, air, minyak bukan-polar, minyak, minyak pelincir dan silikon, dan lain-lain.

EPDM

E

-50~150

Wap, kutub kimia sederhana, alkohol, asid lemah, alkali lemah dan pengoksidaan agen, dan sebagainya.

TK

C

-40~100

Ammonia, minyak dan pelincir, dan lain-lain.

Fluorine getah

F

0~180

Bukan organik asid, alkali, minyak mineral dan Haloalkane, dan lain-lain.

Silikon
Getah

Q

-65~230

Tahan semasa sejuk dan kering yang panasBengkel di Syarikat
Ditubuhkan pada tahun 2005, JIEMA adalah salah satu yang terkemuka titanium bahan penukar haba plat penggantian m10 m20 m15 m30 alfa laval plat pengilang dan pembekal-pembekal di China untuk perkhidmatan yang cemerlang dan produk yang berkualiti. Selamat datang ke beli penukar haba yang disesuaikan dengan harga yang murah dari kilang kami. Kami juga boleh menawarkan anda rundingan Sebutharga jika anda memerlukan.

Hot Tags: Titanium bahan penukar haba plat penggantian M10 M20 M15 M30 alfa laval plat, China, kilang, pengeluar, pembekal, disesuaikan, sebut harga, murah, membeli
Barangan yang berkaitan
Siasatan

Haba Guangzhou Jiema Pertukaran peralatan Sdn BhdTelefon: +86-20-82249117